Het komt niet uit de lucht vallen dat het niet goed ging met Hudson’s Bay Nederland, dat nog voor het einde van 2019 alle winkels zullen worden gesloten en 1400 personeelsleden op straat staan is echter wel een verrassing. Volgens documentatie uit handen van het Financieel Dagblad blijkt dat Hudson’s Bay nog voor het einde van 2019 uit Nederland vertrekt. De reden voor de sluiting van de winkels zijn de grote verliezen die er in de Nederlandse winkels worden gedraaid, lees hier meer. Hoewel het moederbedrijf van Hudson’s Bay niet failliet is betekent de sluiting van de Nederlandse winkels wel een einde aan het avontuur hier. Eerder werd ook al Saks Off 5th, één van de dochterbedrijven van Hudson’s Bay, hier in Nederland gesloten. Hudson’s Bay heeft zelf nog niet gereageerd op het nieuws over de sluitingen van de winkels en de gevolgen daarvan op hun personeel.