Ariana Grande eist 10 miljoen van Forever21 wegens plagiaat

Ariana Grande is furieus nadat ze heeft gezien dat Forever21 haar naam heeft gebruikt voor een campagne waar ze niets vanaf wist. Bovendien werd een model dat sprekend op de zangeres lijkt ingehuurd, iets wat Ariana heel erg misleidend vindt gezien zij er zelf niet bij betrokken is. Ariana heeft de modeketen dan ook aangeklaagd door middel van gerechtelijke stappen.

Het erge is dat Ariana in eerste instantie zelf werd benaderd voor de samenwerking, maar om financiële redenen kwamen beide partijen er niet uit. De gepitchte campagne is dus alsnog gelanceerd alleen dan met een model dat sprekend op Ariana lijkt. In de campagnevideo is ook nog eens Ariana’s nummer 7 rings gebruikt zonder haar toestemming. Deze gang van zaken is natuurlijk totaal niet netjes en daarom eist Ariana een schadevergoeding van maar liefst 10 miljoen dollar.