Yolanthe Cabau openhartig over zware periode in haar leven

Yolanthe Cabau (34) is in modeblad Grazia openhartig over de scheiding met voetballer Wesley Sneijder (35). Ondanks alles blijft Yolanthe positief, ook vooral voor zoontje Xess Xava (3). Haar zoontje is als vanzelfsprekend het belangrijkste in haar leven. Op dit moment zit Yolanthe in een zwaar proces waarin er van alles gebeurd, de presentatrice hoopt naderhand te kunnen zeggen dat ze door alle ellende toch sterker is geworden als persoon. Ondanks alle ellende in haar huidige liefdesleven is Yolanthe er heilig van overtuigd dat echte liefde nog altijd bestaat, ze zal hier dan ook altijd in blijven geloven. Yolanthe verwoord dit mooi door te zeggen dat ze niet geloofd dat de liefde pijn kan doen, maar dat de keuzes die mensen maken naar elkaar toe pijn kunnen doen. In de zware periode heeft Yolanthe helaas ook veel te maken met negatieve reacties via sociale media, hier heeft ze echter lak aan, de presentatrice is dan ook niet van plan om zichzelf te gaan verdedigen. Lastig was het wel toen ze vlak nadat de scheiding bekend was gemaakt de presentatie van Temptation Island VIPS op zich moest nemen. Het verdriet van de deelnemers heeft haar een paar keer flink geraakt, dat was wel even slikken.

View this post on Instagram

“Where focus goes, energy flows” 🍭

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Leave a Reply