Chantal Janzen wil stapje terug doen op televisie

Chantal Janzen heeft een carrière waar je u tegen zegt, reden genoeg voor de alleskunner om een stapje terug te doen. Met een stapje terug doen doelt Chantal op de presentatie van grote televisieprogramma’s als The Voice en Dancing With The Stars. Door de komst van zoontje Bobby heeft Chantal simpelweg minder tijd voor dit soort grote klussen. Wél lijkt het haar leuk om binnenkort weer eens iets in het theater te doen, daar liggen tenslotte toch haar roots. Ondanks dat RTL haar juist op dit moment heel hard nodig heeft door het vertrek van vele collega’s naar Talpa lijkt het erop dat Chantal toch haar eigen plan blijft trekken.

View this post on Instagram

Hello monkeyface❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Leave a Reply