Negin Mirsalehi kondigt collab met Express aan

Fashion influencer Negin Mirsalehi gaat een samenwerking aan met Amerikaanse fashion retailer Express. Een grote samenwerking voor ‘s lands meest bekende fashion influencer die door Instagram bekend werd. Negin en Express hebben samen een capsule collectie uitgebracht met items die passen bij nieuwsgierige vrouwen die ervan houden om te ontdekken, nieuwe dingen te proberen en risico durven te nemen. Het is de eerste fashion collectie die Negin uitbrengt, ze was dan ook super excited om het nieuws aan haar bijna 6 miljoen volgers te vertellen, dit doet ze met onderstaande foto waar de campagne van de collectie te zien is op Times Square in New York City. Door onderstaande beelden krijg je alvast een sneak preview van de Express x Negin collectie.

Leave a Reply