Calvin Klein lanceert Unlocked in #MYCALVINS collectie

Calvin Klein presenteert een nieuwe campagne Unlocked in #MYCALVINS met niemand minder dan model Irina Shayk in de hoofdrol. De collectie toont de nieuwste Lock handtassen met op oude sloten geïnspireerde sluiting. Irina is het boegbeeld van de campagne waarin sensualiteit en pure kracht elkaar ontmoeten. Ze werd op de gevoelige plaat vastgelegd in een kale studio setting dat typisch past bij Calvin KleinHaar fascinerende karakter eist alle aandacht op naast een nieuwe collectie ijzersterke handtasontwerpen. De collectie Lock handtassen staat symbool voor het ontgrendelen van je innerlijke kracht en het feit dat je, je eigen ster kunt zijn. De sluiting, inclusief een eigen sleutel, speelt bij ieder stuk van de collectie een hoofdrol. De collectie bestaat onder andere uit de speelse Lock bucket bag, uitgevoerd in luxe leer met contrasterende stiksels, en de Lock schoudertas met verleidelijke kettingaccenten. Ultra functionele Lock portemonnees en een Lock totebag maken de collectie compleet. De collectie Lock handtassen zijn vanaf nu verkrijgbaar online en in selected stores.

Leave a Reply