Nederlands design talent mag Madonna kleden

Nederlandse ontwerpers doen het goed bij internationale sterren, ook nu is er weer een nieuw designertalent dat een A-lister mag kleden. Het is de 21-jarige Bono van Peursem die Madonna, voor haar Madame-X tour, mag kleden. Een grote eer natuurlijk voor de nog jonge designer. Bono heeft een lange zwarte zijden jas ontworpen geïnspireerd op de katholieke kerk en monniken, dat wat zo goed past bij de Queen of pop. Maar liefst 400 uren aan borduurwerk heeft het gekost voordat de outfit klaar was. Het prijskaartje van de ontwerpen kun je dan ook vergelijken met een nieuwe auto zegt Bono. Na al het harde werken is het vandaag een spannende dag want Madonna gaat de jas doorpassen. Als alles goed aansluit dan zal ze aanstaande dinsdag voor het eerst schitteren in het ontwerp. Eerder droeg Jennifer Lopez al een geborduurde trui van de hand van Bono en óók Rose Bertram schitterde tijdens de MTV Europe Music Awards in Bilbao in een metallic jumpsuit van hem. Toch staan er nog wel wat A-listers op het wensenlijstje van de jonge designer, de droom is toch wel om de komende jaren Rihanna, Céline Dion en Angelina Jolie te kleden.

Leave a Reply