Hailey Bieber onthuld onzekerheden in Vogue Australië

Hailey Bieber siert deze maand de cover van de Australische Vogue. In het blad vind je een schitterende fotospread met foto’s van top fotograaf Lachlan Bailey. Daarnaast is er een onthullend interview over haar modellencarrière. Zo dacht Hailey lange tijd dat haar carrière nooit echt groot zou worden omdat ze 1.71m is. Collega modellen en vriendinnen Kendall Jenner en de zusjes Bella en Gigi Hadid liepen iedere belangrijke catwalkshow, terwijl Hailey daar alleen maar van kon dromen. Hierdoor was de vrouw van Justin Bieber best wel eens onzeker, toch heeft ze ondanks haar lengte enorme modecampagnes mogen doen. Door haar huwelijk met Justin is Hailey zelfverzekerder dan ooit en voelt ze dat ze op de juiste plek is in haar leven. Die zelfverzekerdheid zie je op de prachtige foto’s voor Vogue ook terug, check ze hieronder.

View this post on Instagram

@haileybieber @maisonmargiela 🖤

A post shared by Christine Centenera (@christinecentenera) on

Leave a Reply