Topmodellen schitteren in Rihanna’s Savage x Fenty

Rihanna doet het niet alleen als zangeres erg goed, ook haar mode en beautylijn lopen als een trein. Haar lingeriecollectie Savage x Fenty is één van de lijnen die ontzettend populair is. Om het merk nog een tikkeltje specialer te maken gaf Rihanna tijdens New York Fashion Week een geheime show met topmodellen als Gigi en Bella Hadid, Joan Smalls en Cara Delevigne. Bekende artiesten als DJ Khaled, Big Sean, Fat Joe en Halsey gaven optredens tijdens de show. Er mocht echter geen enkele foto gemaakt worden dus naast onderstaande voorproefje is nog veel een raadsel. Wél weten we body positivity en inclusiviteit van groot belang waren in de show. Voor de diehard fans, vanavond wordt de show uitgezonden op Amazon Prime.

Gigi Hadid

Cara Delevigne

Bella Hadid

Joan Smalls

Leave a Reply