Best Dressed Celebs @ Green Carpet Fashion Awards 2019

Naast de runway shows was het off-schedule programma van Milan Fashion Week eveneens heel interessant. Zo vond gisteravond ‘The Green Carpet Fashion Awards’ plaats, waarbij duurzaamheid in de mode gepromoot en gevierd wordt. Dit evenement wordt pas sinds enkele jaren georganiseerd en is echt bedoeld om een verandering aan te brengen in de doorgaans zo vervuilende mode industrie. Tijdens dit prestigieuze event werd er een award uitgereikt aan onze eigen Doutzen Kroes, zij werd met de award geprezen als ‘social media game changer’. Dit omdat het Friese model zich al jaren belangeloos inzet voor ‘Knot On My Planet’ een stichting dat zich inzet voor olifanten die dreigen uit te sterven. Naast de mooie gedachte achter het event waren er ook een hele hoop prachtige ‘green carpet outfits’ die we je willen laten zien. Check de best dressed celebs hieronder!

Candice Swanepoel

Alessandra Ambrosio

Doutzen Kroes

Elsa Hosk

Yasmin Wijnaldum

Isabel Goulart

Welke green carpet look is jouw favoriet dit jaar? Let us know in de comments below.

Leave a Reply