Runway Report: De highlights van Milan Fashion Week SS ’20

Milan Fashion Week SS ’20 lijkt wel één grote highlight met de meest geweldige shows en de meest geweldige modellen. Zo liep Doutzen Kroes na jaren weer een behoorlijk aantal shows en verscheen ze onder andere met haar goede vriendin Candice Swanepoel op de catwalk van Max Mara. Daarnaast wisten beste vriendinnen Birgit Kos en Luna Bijl Nederland flink op de kaart wisten te zetten tijdens shows van ETRO, Philosophy en Bottega Veneta. We zagen Kendall Jenner met prachtige blonde lokken tijdens de show van Versace. Maar uiteraard mochten ook supermodellen als Bella Hadid, Gigi Hadid en de piepjonge Kaia Gerber niet ontbreken op de Italiaanse runway. Dit zijn dé highligths van Milan Fashion Week SS ’20, kijk mee & get inspired.

Kendall Jenner tijdens de show van Versace met een blond kapsel.

Irina Shayk liep de show van Bottega Veneta.

Gigi Hadid in een trouwjurk van Moschino.

Ook zusje Bella Hadid liep mee in de show van Jeremy Scott als een ware harlekijn.

Doutzen Kroes in een all grey school costume tijdens de show van Max Mara.

Kaia Gerber, de jonge dochter van niemand minder dan supermodel Cindy Crawford verscheen bijna op iedere catwalk tijdens Milan Fashion Week, zij is zeker één van de meest geboekte modellen van het moment.

Doutzen Kroes opende de romantische show van ETRO.

Ook het Nederlandse topmodel Birgit Kos liep mee in de show van ETRO.

Luna Bijl liep mee in de show van Philosophy, ook haar BFF Birgit Kos was onderdeel van de show.

Last but now least het magische moment waarbij Jennifer Lopez op de catwalk verscheen in de Versace Jungle Dress.

Leave a Reply