Monki stelt met trots de nieuwe herfstcollectie van 2019 voor. In dit seizoen worden blikvangers geïntroduceerd die je in laagjes kan dragen. De hoofdrol is weggelegd voor een minimalistische stijl met maxi-vormen. Ze zien er vanuit elke hoek geweldig uit, zelfs als je elegant onderuit gaat. Fotografe Sarah Blais ging met model Lily McMenamy op stap in de drukke straten van Parijs en legde elke struikeling en valpartij vast op beeld terwijl Lily perfect gestylede herfstoutfits droeg, waaronder comfortabele en sportieve combi’s, waaierende vrouwelijke rokken en aansluitende overjassen. Als je dit seizoen (of ooit) struikelt en met al je spullen op de grond belandt, denk dan aan de wijze woorden van Monki: blijf lachen, want we hebben het allemaal al eens meegemaakt. De collectie is vanaf nu beschikbaar in de Monki winkels en online op monki.com.

Wat vind jij van de Monki herfst 2019 collectie? Let us know in the comments.

Leave a Reply