Scotch & Soda lanceert een aantal tijdloze klassiekers opnieuw voor het najaar van 2019. Deze collectie bevat voornamelijk prachtige tijdloze essentials. Denk aan een wollen mantel, een heerlijke coltrui en een groot aantal op maat gemaakte broeken voor vrouwen. Voor de mannen zijn essentials als een Bretonse top, een stadsbomberjack en een chino belangrijk. Een item dat echt een key piece is dit najaar is een lange camel coat voor de vrouwen en een zelfde soort jas voor de man met een dubbele knopenrij. Materialen als wol, katoen en fluweel, die in deze collectie veel terug komen, passen goed bij de herfst en winter maanden die in het vooruitzicht liggen. De items zijn zo gemaakt dat ze perfect te combineren zijn met de statement prints en colours waar Scotch & Soda bekend om staat. Een collectie vol met eigentijdse klassiekers die de basis zijn voor iedere garderobe. Shop de Scotch & Soda Fall Winter 2019 collectie hier.

Beelden: Scotch & Soda.

Leave a Reply