Gigi Hadid bonjourt prankster van catwalk bij Chanel

Fashion month is over, maar er is nog één ding dat je moet weten. Gigi Hadid heeft namelijk een catwalk crasher keihard op haar plek gezet. Het voorval vond plaats tijdens de show van Chanel dat doorgaans één van de meest populaire shows is tijdens Paris Fashion Week. Youtuber Marie Benoliel dacht hier op een slimme manier gebruik van te maken. Wat gebeurde er precies? Marie, die van top tot teen Chanel droeg, stapte zonder pardon de catwalk op. Andere modellen in de show stonden in eerste instantie wat perplex en zo ging de show eerst nog gewoon door terwijl Marie meeliep. Supermodel Gigi Hadid had al gauw door dat dit niet de bedoeling was en loste het probleem eigenhandig op. Ze ging namelijk geen stap opzij voor Marie en bonjourde haar de catwalk af. Marie noemt zichzelf een infiltrant en wist eerder al bij de show van Etam de catwalk op te komen. Ondanks dat het natuurlijk een no go is om dit soort dingen te doen is het best knap dat het haar óók bij Chanel is gelukt. Het voorval kun je hieronder nog eens terug kijken. Slimme publiciteitsstunt hè?

Leave a Reply