Must See: De eerste wedding kiekjes van Justin & Hailey Bieber

Category: ★ Entertainment News

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn opnieuw getrouwd. De eerste keer trouwden Justin en Hailey voor de wet en werd het feest uitgesteld omdat Justin vlak daarna in een depressie terecht kwam. In februari dit jaar liet Justin zich behandelen om van zijn depressie af te komen. Afgelopen maandag kon de bruiloft uiteindelijk écht gevierd worden met vrienden en familie. De bruiloft vond plaats in South Carolina in de stijl van The Notebook. De eerste foto’s van de bijzondere dag zijn online verschenen. Voor nu zijn het alleen nog een aantal gezellige photobooth kiekjes, maar de rest volgt vast zeer binnenkort.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

View this post on Instagram

We love you, The Biebers ❤️

A post shared by Yael Cohen Braun (@yael) on

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Leave a Reply