Deze accessoires moet je scoren dit najaar

Dit najaar zijn er een aantal prominente accessoire trends die je moet kennen. Na het lezen van dit artikel weet je precies waar je op moet letten tijdens het shoppen van je najaarsgarderobe. Welke trend is jouw favoriet?

Clutches
As we told you earlier (here), is de clutch een trend die dit najaar modeland zal overnemen. We zagen ze overal tijdens fashion month en ook in de high street stores kun je er niet meer omheen.

Gouden sieraden
Gouden sieraden zijn altijd goed maar vooral deze herfst passen ze perfect bij kleuren als terracotta, okergeel en roestbruin. Toevallig hebben wij de leukste YDFN The Label gouden sieraden, shop hier.

Mules met een vierkante neus
Koud of niet, deze toffe muiltjes moet je hebben dit najaar gezien iedere celeb er in rond loopt. Desnoods draag je ze alleen binnenshuis 😉

View this post on Instagram

Sitting pretty

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Grote Taille riemen
The bigger, the better is het motto als het om taille riemen gaat. Deze trend is niet alleen op dit moment een trend maar gaat ook in de zomer van 2020 een veel gevraagd item worden.

View this post on Instagram

Romantic with a touch of roughness ♠️ anzeige

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on

Combat Boots
Biker boots zien we natuurlijk overal, maar deze stoere schoenentrend komt dit najaar met een twist. De combat boot is namelijk is chunky en extra cool.

View this post on Instagram

Bonsoir Madame @mango #mangogirls

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Leave a Reply