Deze Jeans trends ga je dit najaar overal terug zien

Dit najaar zijn er een aantal prominente jeans trends die je overal terug zult gaan zien. Hoewel we in het najaar vooral donkere kleuren zien mogen de denim items in je garderobe juist een lichte kleur hebben. Lichte jeans kun je perfect stylen met camel en zandkleuren. Daarnaast zien we veel patchwork en all denim outfits terug. Op de catwalk zagen we dit heel mooi terug bij Philosophy. Waar we al een tijdje aan high-rise jeans gewend zijn is het nu ook belangrijk dat jeans vooral wijd en luchtig zijn. Waar we jaren geleden voor een zo strak mogelijke jeans wilden is die tijd dus definitief voorbij. Je denim look mag dit najaar vooral boxy en cool zijn.

Patchwork

All denim look

Boxy & High waisted

Light tones

Welke van deze jeans trends voor het najaar van 2019 is jouw favoriet? Let us know in the comments below!

Leave a Reply