Dit was de prachtige trouwjurk van Hailey Bieber

Hailey Bieber heeft foto’s op haar Instagram geplaatst waar ze voor het eerst te zien is in de trouwjurk die ze droeg op haar bruiloft. Het knappe blonde model trouwde afgelopen week met haar kersverse man Justin Bieber. De twee waren al langer aan elkaar verbonden maar vierden de bruiloft dit keer groots met vrienden en familie. De prachtige jurk kwam van de hand van Virgil Abloh, creatief directeur van zijn eigen luxe label ‘Off-White’ én de mannenlijn van Louis Vuitton. Op Instagram deelt Hailey dat ze enorm blij is met het ontwerp en dat haar visie tot leven is gekomen in de droomjurk die door Virgil speciaal voor haar is ontworpen.

“Virgil, dank je wel dat je mijn visie tot leven hebt laten komen en mijn droomjurk hebt ontworpen. Jij en je Off-White team zijn fantastisch en ik ben eeuwig dankbaar dat ik deze prachtige creatie mocht dragen.”

Bewonder de prachtige jurk hieronder.

Leave a Reply