De ultieme YDFN Fall Winter wishlist voor 2019

Wij hebben onze ultimate wishlist voor dit najaar voor je opgesteld met daarin dé items die wij echt willen hebben. De items variëren van high end tot betaalbaar en wij weten zeker dat jij na het zien van deze fashion faves ook wilt gaan shoppen. Bovendien zijn de meeste items best wel tijdloos wat betekent dat je ze volgend jaar of zelfs in de zomer nog zou kunnen dragen. Welke van onderstaande items staan ook op jou fall winter wishlist?

Trousers
Op broeken gebied staat er één broek echt hoog op het lijstje, namelijk een crème kleurige skinny van ribstof. Dit exemplaar van Closed voldoet precies aan de eisen.

Closed, €179,-, shop hier.

Coats
Onderstaande jassen zijn niet heel betaalbaar maar wel héél mooi. Van deze jassen zul je jaren plezier hebben. Het exemplaar van Massimo Dutti kan je bovendien ook binnenstebuiten dragen als een lammy coat, hoe leuk?

Massimo Dutti, €999,-, shop hier.
Reiss, €465,-, shop hier.

Shoes
Those shoes are made for walking, met onderstaande exemplaren heb je de perfecte basics voor je garderobe. Van nette laarsjes, tot stoere boots en comfy sneakers. Voor iedere look is er de perfecte schoen.

Massimo Dutti, €169,-, shop hier.
Massimo Dutti, €149,-, shop hier.
Sandro, €245,-, shop hier.

Tops
We love the paisley print en zoals je vast al hebt gemerkt houden we ook van beige en bruintinten. Deze chique blouse van Mango is ook nog eens betaalbaar.

Mango, €35,99, shop hier.

Accessoires
Met onderstaande accessoires maak je, je outfit nét even af. Deze items zijn toch een lust voor het oog?

JW Pei, €35,33, shop hier.
Sandro - Sokken met logo en lurex - Zwart
Sandro, €30,-, shop hier.
Stradivarius, €15,99, shop hier.

Leave a Reply