Fashion Trend: Statement Sleeves are all over Instagram

Opvallende pofmouwen, schoudervulling en romantische see-through sleeves zie je all over Instagram. Deze trend is dé fall winter trend voor 2019 en moet je dus letterlijk omarmen. Van highstreet stores als Zara, Mango en Bershka tot high end luxury bij Prada, Burberry en Gucci. Om deze opvallende trend te dragen is het belangrijk dat je de rest van je look rustig houdt zodat de opvallende mouwen er écht uitspringen.

View this post on Instagram

La touriste 🇫🇷 in @grlfrnd @revolve

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

View this post on Instagram

#dressup 🌸

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

View this post on Instagram

Back to basic in my total @mango look #mango #ad

A post shared by Veronica (@veronicaferraro) on

Leave a Reply