Nynke & Tobias winnen Elite Model Look 2019

Nynke van der Hauw en Tobias Brouwers hebben afgelopen zaterdag de Nederlandse editie van Elite Model Look 2019 gewonnen. In totaal deden er 16 finalisten mee aan de finale in Studio’s Aalsmeer. De avond werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond. De outfits van de finalisten werden verzorgd door de Styling School van styliste Danie Bles. Naast geweldige modellen en schitterende outfits was het een avond vol entertainment. Bovendien verzorgde hoofdsponsor Goldwell een geweldige haarshow. De twee gelukkige winnaars gaan met een dikke prijs naar huis, want zij mogen deelnemen aan de 36e editie van de Elite Model Look World Final. Als ze vervolgens tijdens de wereldwijde finale met de winst naar huis zouden gaan krijgen ze een contract van €150.000,- en zijn ze daarna verzekerd van een glansrijke modellencarrière. Nederlandse modellen die bekend werden door de Elite Model Look zijn onder andere Yasmijn Wijnaldum en Birgit Kos. Voor Nynke en Tobias ligt er dus een prachtige toekomst in het verschiet.

Leave a Reply