Lady Gaga draagt al jaren Wibra T-shirt van Friese fan

Toen Renske 7 jaar geleden bij het concert van Lady Gaga was had ze niet kunnen denken dat het T-shirt van de Wibra die ze naar de popster gooide nog steeds door haar gedragen zou worden. Renske haar vader gebruikte het T-shirt om in te klussen. Het leek haar dus het ideale witte shirt om op te leuken met twee gigantische wietbladeren. Tijdens het concert in 2012 gooide ze het naar haar grote idool. Lady Gaga was meteen fan van het item want ze trok het T-shirt direct aan terwijl ze nog aan het optreden was. Wie had kunnen denken dat ze inmiddels 7 jaar later een kiekje zou plaatsen op Instagram in datzelfde shirt? “Gezichtsmasker? Check. Visnetpanty en neonkleurige onderbroek? Check. Slapen in mijn jacuzzi? Check” schrijft Lady Gaga bij het kiekje.

Leave a Reply