Dave Roelvink en Julia Mekkes zijn uit elkaar

Dave Roelvink (25) en Julia Mekkes (27) laten vandaag op sociale media weten uit elkaar te zijn. De twee die onlangs nog een huis samen kochten maken na vier jaar een einde aan hun relatie. Geruchten gingen dat advocate Julia een ander zou hebben en daarom Dave zou hebben verlaten. Deze geruchten drukt zij vandaag eigenhandig de kop in door op social media een statement te plaatsen. Wat de reden van de breuk dan wel is wordt niet duidelijk uit dit bericht. Opmerkelijk is het feit dat Dave zijn ex niet meer volgt op Instagram maar zij hem andersom wel. Zou Julia dan toch de reden zijn van de abrupte breuk? Dat het einde van Dave en Julia’s relatie als donderslag bij heldere hemel komt moge duidelijk zijn gezien het stel onlangs nog in een interview aangaf samen kinderen te willen. Check het volledige statement van Julia hier:

Leave a Reply