Nikki Prein behaalde de top 10 bij Miss Earth

De Gelderse Nikki Prein heeft afgelopen weekend de top 10 weten te behalen bij de Miss Earth verkiezing in de Filipijnen. Miss Earth hoort bij de top vijf grootste verkiezingen wereldwijd en wordt daarmee ook wel een grandslam genoemd. Nikki werd afgelopen augustus gekroond tot Miss Beauty of the Netherlands en won daarmee een ticket om Nederland te vertegenwoordigen bij deze grote internationale missverkiezing. In de afgelopen maanden is Nikki dan ook helemaal klaar gestoomd door het team van Milou Verhoeks, de organisatrice achter de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing. Er komt heel wat bij kijken zo’n internationale verkiezing aan de andere kant van de wereld, maar het is ook een ervaring om nooit te vergeten. Nikki won gedurende de verkiezing al meerdere prijzen en wist zich knap te plaatsen in de top 10. Voor het team van Milou Verhoeks is het letterlijk een bekroning op hun werk gezien hun afgevaardigde missen zich tot nu toe ieder jaar hebben weten te plaatsen in de top van de Miss Earth verkiezing.

Leave a Reply