Modeontwerper Addy van den Krommenacker is failliet

Modeontwerper Addy van den Krommenacker (69) heeft het faillissement van zijn winkels aangevraagd. Het is een moeilijke beslissing geweest voor de ontwerper gezien hij al 50 jaar in de mode werkt, waarvan hij 30 jaar winkels heeft. Addy laat in een video op Twitter weten dat hij er alles aan heeft gedaan om het faillissement te voorkomen, ook laat hij weten dat hij niet zal stoppen met ontwerpen. Addy vond het veranderde modelandschap de laatste jaren lastig, zo gaan klanten niet meer naar stenen winkels om zich te laten adviseren maar shopt men online. Het vakmanschap van ontwerpers als Addy wordt steeds minder gezien, een tendens waarmee van den Krommenacker maar moeilijk om kon gaan. Van den Krommenacker is altijd een bekende en gevestigde naam geweest in Nederland, hij heeft dan ook talloze creaties ontworpen voor BN’ers en internationale beroemdheden.

Leave a Reply