Steve Madden lanceert collectie met Winnie Harlow

Steve Madden heeft heel leuk nieuws, het schoenenmerk gaat namelijk een samenwerking aan met internationaal supermodel Winnie Harlow voor een capsule collectie voor winter 2019. De collectie bestaat maar liefst uit 19 ontwerpen voor zowel dag als avond. Van over-the-knee, tot western- en militair geïnspireerde laarzen tot pumps en stiletto hakken. Het diverse assortiment zorgt er voor dat er voor iedereen iets bij zit in de Winnie Harlow x Steve Madden collectie. Hoewel het Canadese supermodel een behoorlijk indrukwekkend portfolio heeft als het gaat om samenwerkingen met bekende merken, gaf deze samenwerking Winnie voor het eerst de mogelijkheid om in het volledige productieproces te worden meegenomen. Van het kiezen van de materialen tot het bepalen van de stijlen, vormen, ontwerpen en het tekenen van de schoen. Niet alleen Winnie’s kenmerkende stijl is terug te zien in de onderwerpen, ook is elke stijl vernoemd naar invloedrijke personen in haar leven, zoals haar moeder en zus. Vanaf 1 november is de collectie verkrijgbaar in stores en online.

Leave a Reply