Designer Zac Posen stopt na 20 jaar met zijn modelabel

De beroemde modeontwerper Zac Posen (39) stopt na bijna 20 jaar met zijn gelijknamige modemerk. Dit droevige nieuws maakte Posen zelf bekend in een statement. Zac Posen was jarenlang een vast jurylid in de televisieserie Project Runway en ontwierp vele rode loper jurken. Het label stond al een tijd lang te koop maar de juiste investeerder werd jammer genoeg niet gevonden. Ook Posen gaf net als Addy van den Krommenacker, die onlangs zijn faillissement aanvroeg, aan dat hij het veranderde modelandschap uitdagend vond. Het was moeilijk om het merk staande te houden, toch is dit maar liefst 20 jaar lang gelukt. De ontwerper is diep bedroefd dat het einde van zijn merk nu nabij is. Een aantal van zijn beroemde ontwerpen zie je hieronder.

Leave a Reply