We zitten al volop in de herfst, tijd voor een goede najaarsoutfit. De laatste tijd draag ik enorm veel crème, één van mijn favoriete kleuren. Hoewel crème op zichzelf misschien een tikkeltje saai klinkt, is dat het niet als je het mij vraagt. Zo combineerde ik een heerlijke crèmekleurige ribbroek met een wollentrui van Closed. Hoewel ook rib een wat stoffig imago heeft is deze look alles behalve dat. Het tasje van Baum und Pferdgarten verandert namelijk alles aan deze look. Deze statement piece springt er namelijk helemaal uit. Uiteraard droeg ik onder dit lookje mijn favoriete sneakers van Nike. Casual & comfy, dat is toch alles wat we willen in de herfst?

Shop Closed knitwear hier
Shop Baum und Pferdgarten Shoulder bag hier
Shop Nike Sneakers hier
Shop America Today trousers hier

Al je outfits maak je helemaal af met onze YDFN The Label Sieraden. Shop de YDFN The Label sieraden al vanaf €20,95, klik hier. Ik droeg bij deze look de Bombshell Bracelet.

Let me know in the comments wat je van deze look vindt!

Leave a Reply