Dit is het thema van het MET Gala dit jaar

Ieder jaar organiseert het Metropolitan Museum of Art in New York het MET Gala. Het gala wordt georganiseerd ter ere van de opening van een jaarlijkse modetentoonstelling in het museum. Bij dit gala zijn nagenoeg alle celebrities aanwezig, ze dragen de meest luxe couture stukken op de rode loper en het is dan ook altijd een groot spektakel. Het gala heeft ieder jaar een speciaal thema en dit jaar is dat een thema die heel goed past bij het 150-jarig bestaan van het Metropolitan Museum of Art. Het thema luidt namelijk ‘About Time: Fashion and Duration’. In de tentoonstelling zullen dan ook stukken te zien zijn van 1870 tot en met nu. Wij kunnen niet wachten tot het zover is en we alle celebs weer op hét rode loper event van het jaar zullen zien verschijnen.

Nederlands trots Doutzen Kroes is ieder jaar aanwezig bij het prestigieuze MET gala.

Leave a Reply