Just Launched: De Monki Winter Holiday collectie

Monki lanceert een sprankelende collectie die jou in de spotlight zet tijdens de feestdagen. Monki heeft de jaren 80 volledig omarmd: opvallende pofmouwen, romantische ruches, doorzichtige laagjes en massa’s glitter zetten de toon. De collectie draait om ‘twinning is winning!’ En voor deze collectie gaat Monki nog een stap verder, met outfits in drievoud! Elnaz, Tanaz en Golnaz Hakkak zijn een identieke drieling en dus de perfecte modellen voor deze campagne. Ze tonen iedereen hoe makkelijk het is om zachte gebreide truien te combineren met rokken in metallic kleuren en glinsterende accessoires. Of je nu naar een chic feestje gaat of lekker thuis blijft, Monki heeft een schitterende outfit voor elke feestelijke gelegenheid. De collectie is verkrijgbaar in de Monki stores of online in hun webshop.

Leave a Reply