Walking into a new week with the perfect outfit, deze look is simple but sophisticated en guess what ook nog eens super comfy. De wool blazer van Weekday is de perfecte go-to jas voor dit najaar, ik beloof je dit jasje past bij iedere outfit. Het jasje is super mooi uitgesneden en heeft een stijlvolle ceintuur. Een mooie blazer als deze heeft weinig nodig, daarom combineer ik deze met een simpele grijze jeans van Closed en een heerlijke V-neck van Edited. Het leuke is dat ik bij deze top mijn eigen YDFN The Label kettinkjes perfect kan layeren. Het lookje maak ik af met mijn favoriete artsy scarf van Scotch & Soda.

Shop Nike Sneakers hier
Shop Weekday Wool Blazer hier
Shop Edited Shirt hier
Shop Closed jeans hier

Shop Scotch & Soda scarf hier

Al je outfits maak je helemaal af met onze YDFN The Label Sieraden. Shop de YDFN The Label sieraden al vanaf €20,95, klik hier. Ik droeg bij deze outfit de Make Heads Turn necklace en de All Eyes on You necklace in laagjes.

Let me know in the comments wat je van deze look vindt!

Leave a Reply