Face of the Day – Brown smokey eyes & super long lashes

Afgelopen weekend had ik zin om weer eens een mooie make-up look te creëren. Ik koos ervoor om uit te pakken met een bruine smokey eye, matching met mijn nieuwe beanie van Gina Tricot. Voor de smokey eyes gebruikte ik het Urban Decay Naked 2 palette, op het ooglid bracht ik de kleur tease aan die ik uit blende naar de crease. Onder de wenkbrauw mixte ik de kleuren half baked en bootycall. Ik maakte de smokey eyes af door de kleur baked op het ooglid en in de crease uit te blenden en ook om mijn kohlpotloodje onder mijn ogen te fixeren. Verder hield ik het bij mijn vaste basis van Milani 2-1 Foundation and Concealer in kleur 3. Voor de wenkbrauwen gebruik ik een bruine MAC mono-oogschaduw in de kleur coquette. Super long lashes creëer ik met mijn favoriete mascara van L’Oréal, de Volume Million Lashes in Feline. Vooraf krul ik mijn wimpers met een wimperkrultang. Ik gebruik de matte bronzer van Model Co. die helaas niet in Nederland te verkrijgen is, over de bronzer breng ik een beetje blush aan van Milani in de kleur Luminoso. Op mijn lippen droeg ik een beetje vaseline gemixt met een matte lipstick van MAC in de kleur Mehr voor een natuurlijke lipkleur. Wat vind jij van deze make-up look? Let us know in de comments.

Leave a Reply