Miss Oekraïne klaagt Miss World organisatie aan

Miss Oekraïne 2018 klaagt de Miss World organisatie aan omdat zij niet mocht deelnemen aan de prestigieuze verkiezing vorig jaar. De reden dat de deelname van Veronika Didusenko geweigerd werd vindt ze zelf behoorlijk onterecht. Het is namelijk zo dat aan de Miss World verkiezing al jaren geen getrouwde vrouwen of vrouwen met kinderen mogen deelnemen, nadat er werd ontdekt dat Miss Oekraïne moeder was mocht ze dan ook niet meer mee doen aan de verkiezing. In een moderne tijd als deze zou dit volgens de Miss niet meer moeten kunnen en zouden de regels hierop versoepelt moeten worden stelt ze. Ze heeft dan ook een actie opgezet onder de #righttobeamother om dit probleem onder de aandacht te brengen. Laat ons in de comments weten hoe jij hier over denkt, mag een vrouw die moeder is of gehuwd is deelnemen aan een missverkiezing als Miss World ja of nee?

Leave a Reply