Hoewel bruin heel lang een niet zo fashionable imago had is het een kleur waar je deze winter niet omheen kan. Donkerbruin heeft dit najaar officieel een comeback gemaakt en daar ben ik persoonlijk super blij mee. Naast neutrale en beige tones heeft bruin inmiddels ook mijn hart veroverd. Afgelopen weekend droeg ik mijn geliefde donkerbruine oversized coat gecombineerd met een camel kleurige coltrui van NIKKIE en mijn eeuwen oude DKNY Bag in dezelfde kleur. De bruine beanie van Gina Tricot matcht perfect bij de jas maar ook goed met de camel kleuren van de coltrui en de tas. Om wat contrast in de outfit aan te brengen koos ik voor een lichte afgeknipte jeans en mijn go to sneakers van Nike.

Shop Nike Sneakers hier
Shop Weekday oversized coat hier
Shop Zara jeans hier
Shop Gina tricot beanie hier

DKNY Bag & Nikkie cotlrui niet meer verkrijgbaar.

Al je outfits maak je helemaal af met onze YDFN The Label Sieraden. Shop de YDFN The Label sieraden al vanaf €20,95, klik hier. 

Let me know in the comments wat je van deze look vindt!

Leave a Reply