Rent a dress – Zo kom je duurzaam de feestdagen door

Er komen steeds duurzamere alternatieven om de vervuilende kledingindustrie te beperken. Vooral tijdens het party seizoen draag je, je outfit vaak maar één of twee keer en hangt het daarna nog bijna onaangeraakt een jaar in de kast. Om vervolgens het opvolgende jaar alweer iets nieuws te willen. De perfecte oplossing voor dit probleem is het huren van een party outfit. Er zijn steeds meer bedrijven die luxe jurken van bekende designers verhuren voor een aantal dagen. Je betaald dan bijvoorbeeld €60,- om vier dagen een Michael Kors, Gucci of Valentino jurk te huren. Zo heb je én een super de luxe designer outfit tijdens de feestdagen en doe je iets goeds voor het milieu. Designer verhuur bedrijven waar je in Nederland heel goed terecht kunt zijn Litchy (van fashionista Lizzy Perridon) en My Dressoir.

View this post on Instagram

SAINT LAURENT || @litchy

A post shared by Litchy (@litchy) on

View this post on Instagram

@queenofjetlags || #LITCHYGIRLS

A post shared by Litchy (@litchy) on

Leave a Reply