Vandaag is het de op één na laatste dag van 2019, tijd om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. In 2019 hebben we weer geprobeerd zoveel mogelijk leuke outfitposts te plaatsen op de YDFN Instagram page, onze 7 favorieten van al deze posts delen we met je. Let’s take a look…

Outfitpost #1. Beige tones waren afgelopen jaar écht een ding waar ons modehartje sneller van ging kloppen, vooral deze look vinden we erg geslaagd.

Outfitpost #2. Niets zo leuk als een outfit vastleggen in een prachtige omgeving, dit lookje is daardoor zeker één van onze favorieten van afgeloen jaar.

Outfitpost #3. Valt je al iets op? Neutrale kleuren zijn zoals je ziet écht ons ding, deze outfit werd zelfs gedeeld in een internationaal tijdschrift dat in Duitsland en Zwitserland wordt uitgegeven, check het hier.

Outfitpost #4. A touch of glitter mag in ons favorieten lijstje natuurlijk niet ontbreken, deze look die ik droeg tijdens de kerst vonden we een mooie om het jaar mee af te sluiten.

Outfitpost #5. Dit is de meeste gelikete post op Instagram van het afgelopen jaar, dit lookje is dus niet alleen bij ons favoriet maar ook bij jullie.

Outfitpost #6. Een lekker nonchalante summer outfit mag in dit rijtje zeker niet ontbreken. De top van EDITED droeg ik bijna dagelijks, écht een favoriet.

Outfitpost #7. Krijgen jullie alweer zin in de zomermaanden? Wij wel als we dit tropische outfitje zien!

Welke van deze outfits is jouw favoriet?

Leave a Reply