Op fashion gebied hebben we dit jaar weer heel wat leuke items aangeschaft. Als fashionista in hart en nieren zijn er dan ook een aantal items waar mijn hartje nog altijd sneller van begint te kloppen. De best buys van het afgelopen jaar deel ik dan ook graag met je. Eerlijk is eerlijk, ik heb niet alle items zelf gekocht omdat ik ook veel moois krijg van leuke fashionmerken. Sandro, Weekday en Edited zijn de merken die bij mij erg geliefd zijn. De beste fashion items van het afgelopen jaar check je hieronder.

Best buy #1. Deze grote oversized Weekday coat is echt mijn droom jas die ik waarschijnlijk nog 10 jaar zal blijven dragen. (#gekregen)

Perfect autumn day in AMSπŸ‚πŸ β€’ Coat from @weekdayofficial #inweekday πŸ’₯😍 _ _ _ #weekday #ootd #ootdfashion #amsterdam #amsterdamcanals #style #fashionstyle #oversizedcoat #coat #fw19 #fashionblogger #fashionista #fashionaddict #fashionlover #strolling #autumnoutfit #fallingforfall

Best buy #2. De Baum und Pferdgarten shoulderbag met een checked print maakt iedere basic outfit speciaal.

Do you know how nerve racking it is to attempt a mirror selfie in an elevator before the doors open and someone else catches you πŸ˜…πŸ“Έ β€’ #fashion #ootd #elevatorselfie #mirrorselfie #elevatorlife #baumundpferdgarten #inweekday #coat #hm #sequintop #blonde #miss #model #smokeyeye #partylook #stylediary #dressedup

Best buy #3. De Nike Air Max 97D Sneakers in crème heb ik afgelopen jaar echt afgedragen en nog steeds krijg ik er veel complimentjes over.

Best buy #4. Deze blouse van Scotch & Soda met een bohemian print is normaal gesproken niet iets wat ik zou aanschaffen maar toch heeft dit item mij verrast en heb ik deze enorm veel gedragen. (#gekregen)

Best buy #5. Één van de meest gedragem items van afgelopen jaar is dit sjaaltje van Scotch & Soda met een unieke art print. (#gekregen)

ArtsyπŸŽ¨πŸ‘©πŸΌβ€πŸŽ¨ @scotch_official #scotchonme β€’ #artwork #artprint #artsy #art #scarf #printedscarf #scotchandsoda #details #outfitdetails #ootd #inweekday #coat #fall #autumn #autumnstyle #falloutfits

Best buy #6. Sandro Flame Sneakers – Nog net voor het einde van het jaar voegde ik deze pareltjes toe aan mijn collecti, vlammen!

Winter days @ The beach  Darkbrown Lia Coat - oversized from Weekday Official Sandro Flame sneakers in sable   #inweekday #sandro #sandroflame

Best buy #7. Edited top – cropped T-shirt in lichtgroen, matching met iedere tropische outfit. (#gekregen)

Best buy #8. Dit matching setje van Edited vind ik zΓ³ leuk, je kunt het namelijk zowel in het najaar als het voorjaar heel goed stylen zodat je de items het hele jaar door kunt dragen. (#gekregen)

Edited official / Edited Girls  Tussenmantel Graham van Edited  Ebba Rok van Edited  Knit from H&M   #editedgirls

Best buy #9. Een jurkje dat afgelopen zomer ook niet in mijn kast mocht onbreken was dit vrolijke exemplaar van Ana Alcazar. (#gekregen)

π™³πš›πšŽπšœπšœ π™΅πš›πš˜πš–: @ana_alcazar_fashion #anaalcazar β˜† π™ΉπšŽπš πšŽπš•πš›πš’ πšπš›πš˜πš–: @yourdailyfashionnews_com #πš’πšπšπš—πšπš‘πšŽπš•πšŠπš‹πšŽπš• #πš•πš’πš—πš”πš’πš—πš‹πš’πš˜. ⁑ #ootd #ootdfashion #fashion #fashionista

Welk van bovenstaande items zou jij ook graag aan je kledingkast toevoegen? Laat het hieronder in de reacties weten.

Leave a Reply