Voor Nederland vond het plaats in het holst van de maandagnacht, de Golden Globes 2020, een belangrijk evenement in de film- en televisiewereld dat dit jaar voor de 77e keer werd georganiseerd. Hét moment om te kijken wat de Hollywood sterren uit de kast hebben getrokken om de rode loper mee te bestormen. De outfits logen er niet om, onze absolute favoriete look was de sexy rode jurk van Scarlett Johansson. Hieronder vind je een overzicht van de best geklede vrouwen van de avond. Welke look is bij jou favoriet?

Joey King (in een design van Nederlandse ontwerper Iris van Herpen)

Zoe Kravitz

Margot Robbie

Jennifer Lopez

Jennifer Anniston

Renée Zellweger

Scarlett Johansson

Taylor Swift

Kerry Washington

Welke celebrity vond jij het best gedressed? Let us know in de comments.

Leave a Reply