Topmodel Romee Strijd en haar (inmiddels) man Laurens van Leeuwen vieren vandaag hun 10-jarig samen zijn. De twee zijn echt elkaars jeugdliefdes en hebben dan ook al heel wat meegemaakt samen. Zo werd Romee in het begin van hun relatie ontdekt als model en hebben ze samen de hele groei in haar carrière meegemaakt. Laurens heeft op zijn beurt alles voor zijn grote liefde opzij gezet om dit samen met haar te kunnen doen. Hoogtijd dus om eens door hun Instagram accounts te scrollen en hun leukste kiekjes samen op een rijtje te zetten.

View this post on Instagram

Sunday mood

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

We’re a team. End of story. 🖤

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

📍NYC, 9/6/2019

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

Leave a Reply