In oktober stond ze nog op de cover van de Nederlandse Vogue, maar voor Jill Kortleve was dat niet de enige droom die in korte tijd realiteit zou gaan worden. Deze maand siert ze namelijk één van ‘s werelds belangrijkste covers, namelijk de Franse Vogue. Een enorme eer voor het Nederlandse model dat afgelopen zaterdag ook al tussen supermodellen Doutzen, Gigi en Bella de show van Jacquemus mocht lopen. Jill is zelf sprakeloos over deze geweldige stappen in haar carrière als curvy model en had dan ook nooit durven dromen dat dit haar zou overkomen.

Freaking speechless!! I never thought that I would be a model, and never ever did I think to be on the cover of @vogueparis. What a dream come true. I feel so thankful for this opportunity. Thank you thank you thank you thank you.

De Nederlandse schone liep al eerder shows van Alexander McQueen, Thierry Mugler en Michael Kors. Ook was ze het eerste curvy model op de website van Zara.

Leave a Reply