Nu al één van de absolute highlights van Paris Fashion Week Fall Winter 2020 was de collectie presentatie van Jacquemus. In de show liepen Nederlandse stunners Doutzen Kroes, Birgit Kos en de half Nederlandse zusjes Bella en Gigi Hadid mee. De ontwerpen die op de catwalk werden getoond waren veelal in neutrale kleuren máár onderscheidend door de altijd perfecte fit. Designer Simon Porte Jacquemus wil dan ook kleding maken die naast de glam van de catwalk ook gewoon een eindeloos leven heeft.

“I think we have to get back to something more pure and minimal, and I’m making clothes that will last.”

Naast neutrale tinten verwerkte Jacquemus ook enkele statement pieces in hot pink en lila in de collectie. Wij selecteerden onze favoriete looks uit de show, kijk mee en laat je inspireren.

Leave a Reply