Weekday lanceert vandaag haar spring 2020 collectie waarmee het merk terugblikt naar 1999 en begin jaren 2000. Oftewel: het tijdperk vlak voor de internet-en social media explosie die door de MTV-generatie werd ingezet. De periode waarin mode nog gewaagd, leuk en zorgeloos was. De zero’s, een tijd die vooral herinnerd wordt door de zichtbare G-strings en reality- tv, zijn gebruikt als inspiratiebron voor dit seizoen. In deze collectie stapt Weekday af van de workwear trend waarin denim functioneel moet zijn, in deze limited edition ontwerpen is het vooral belangrijk dat de items het lichaam mooi accentueren. Alle denim stukken uit de collectie zijn van 100% organisch katoen gemaakt. De collectie bestaat uit een laag uitgesneden jeans, nauwsluitende topjes en ontwerpen met sexy peek-a-boo details. Door de gehele collectie creëren de kleuren zwart en gebroken wit een basis voor lichtblauwe denim en saliegroene stukken. Het lookbook van de collectie check je hieronder. De items shop je eenvoudig online of in de Weekday brandstore in Amsterdam (Rokin).

Deze limited edition collectie shop je in de Weekday Store aan het Rokin in Amsterdam of online via de Weekday webshop.

Leave a Reply