Vorige week maakt Jean Paul Gaultier bekend dat hij tijdens deze Paris Fashion Week zijn laatste show ooit zou geven, maar hij beloofde óók dat het de meest spectaculaire show ooit zou worden. Na 50 jaar in de mode heeft JP Gaultier met heel wat beroemdheden en topmodellen mogen werken, voor deze laatste show kwamen ze allemaal nog één keer over de catwalk. Zo zagen we Irina Shayk, Karlie Kloss, Dita von Teese, Coco Rocha máár ook JP Gaultier’s muse Iris Mittenaere, Miss Universe 2016. Een bijzondere show met alleen maar hoogtepunten, wij hebben een selectie gemaakt van onze favoriete momenten uit de show.

Irina Shayk

Birgit Kos

Miss Universe 2016, Iris Mittenaere

Gigi Hadid

Karlie Kloss

Bella Hadid

Gigi Hadid

Lais Ribeiro

Winnie Harlow

Jourdan Dunn

Miss Universe 2016, Iris Mittenaere

Joan Smalls

Karlie Kloss

Bella Hadid

Irina Shayk

Jean Paul Gaultier

Wat is jouw favoriete look uit deze spectaculaire laatste show van Jean Paul Gaultier?

Leave a Reply