Amsterdam Fashion Week is sinds twee jaar in handen van styliste Danie Bles. Ook introduceerde de styliste afgelopen jaar een nieuw concept, namelijk ‘AFW Studio’. Van 5-7 maart zal Amsterdam Fashion Week Studio opnieuw plaatsvinden. Het studio concept houdt in dat naast de welbekende fashion shows ook kunst, fotografie en design een belangrijk onderdeel van Amsterdam Fashion Week zullen uitmaken. De eerste namen voor de shows zijn in ieder geval al bekend, zo zal modemerk Zoe Karssen een nieuw project lanceren en zullen Nederlandse talenten Lieselot Elzinga, Daniëlle Cathari en Ninamounah weer onderdeel uitmaken van het programma. Bovendien kunnen we nieuwe samenwerkingen verwachten, zo zullen G-Star Raw en GVB (de openbaar vervoerder van Amsterdam) samen gaan werken. Daarnaast zullen Toral Shoes en De La Vali de handen ineen slaan. Op de zaterdag zijn er weer AFW-talks en shows van Stieglitz en Levi’s. Ook zijn Duran Lantink en Bataviastad deze editie weer van de partij, dit keer met een talentenjacht voor jonge designers. Wij zijn nu al onder de indruk van het eerste deel van het programma en kunnen niet wachten tot alles volledig bekend zal zijn. To be continued..

View this post on Instagram

SAVE THE DATE! AFW Studio 05-07 March #afwstudio2020

A post shared by Amsterdam Fashion Week (@amsterdamfashionweek) on

Leave a Reply