Gisteravond vonden in het Dolby Theatre in Los Angeles The Academy Awards 2020 plaats, ook bekend als dé Oscars. De belangrijkste prijzen uit de filmindustrie worden op deze avond uitgereikt. Het moment voor bekend Hollywood om er goed uit te willen zien. Kosten noch moeite worden gespaard om te schitteren op die wereldberoemde rode loper. Best dressed of the night is wat ons betreft Janelle Monaé, de looks van Natalie Portman en Renée Zellweger doen het bij ons ook heel goed. Die laatste won bovendien de award voor beste actrice voor haar rol in Judy the Film.

Janelle Monáe in Ralph Lauren

Zazie Beetz in Thom Browne 

Renée Zellweger in Armani

Penelope Cruz in Chanel 

Charlize Theron in Dior

Scarlett Johansson in Oscar de la Renta

Brie Larson in Celine

Natalie Portman in Dior Haute Couture

Julia Louis-Dreyfus in Vera Wang 

Kristin Cavallari

Welke red carpet look vind jij het meest geslaagd? Laat het hieronder weten in de reacties, wij zijn erg nieuwsgierig!

Leave a Reply