Nog één dagje en dan is New York Fashion Week alweer voorbij. Tot dusver hebben we al heel wat gaafs voorbij zien komen op de runway. Veel Nederlandse topmodellen liepen mee in de shows. Denk aan Yasmin Wijnaldum die shows liep voor Oscar de la Renta en Brandon Maxwell. Onze eigen Doutzen Kroes die alleen nog per uitzondering af en toe een show loopt straalde op de catwalk van Proenza Shouler. Daarnaast zagen we de eveneens Friese Sanne Vloet en Marjan Jonkman in diverse shows. Opkomend model Myrthe Bolt en rot in het van Daphne Groeneveld mogen in dit lijstje ook zeker niet ontbreken, zij liepen mee in de shows van Brandon Maxwell en Laquan Smith. Onze favoriete momenten van New York Fashion Week Fall 2020 hebben we voor je op een rijtje gezet.

LaQuan Smith

Oscar De La Renta

Proenza Schouler

The Row

Jason Wu

Self Portrait

Brandon Maxwell

Welke show springt er voor jou tussen uit? Let us know!

Leave a Reply