Hailey Bieber is op dit moment onze grootste inspiratiebron op kledinggebied. We kunnen er gewoon niet over uit hoe goed haar stijlgevoel is, deze vrouw heeft nog nooit een modemisser gemaakt. Van een nonchalante sportieve stijl tot een chique avond look, het staat haar allemaal even beeldig. Oversized items weet Hailey als de beste stoer en sexy tegelijk te stijlen, hoe ze dat doet check je hieronder met vijf van haar beste looks. Haar geheim bestaat in ieder geval uit drie key pieces namelijk een wijde broek (zoals een boyfriend jeans of palazzo broek), een oversized blazer of coat én een cropped top om haar figuur mooi uit te laten komen. Dit styled Hailey moeiteloos af met stoere sneakers, een petje of high heels.

Vind jij Hailey Bieber’s stijl ook zo fantastisch? Laat het ons even weten in de reacties hieronder!

Leave a Reply