Let spring begin! De Natural Collection van EDITED bestaande uit bloemenjurken, wikkelrokken, blousjes met pofmouwen en jumpsuits is zojuist gelanceerd. Deze heerlijke voorjaarscollectie is stijlvol en vrouwelijk. De items hebben een dromerig, romantisch tintje en zijn ideaal voor zowel een urban style als een countryside look. Alle items zijn gemaakt van natuurlijke materialen die op een milieuvriendelijke manier worden verkregen. Naast een hoog comfort zijn het stoffen die lekker luchtig zijn tijdens de hete zomermaanden. Het collectie lookbook is geschoten met influencers Lotta-Liina Lavanti uit Kopenhagen en onze eigen Stephanie Broek uit Amsterdam. De foto’s zijn om bij weg te dromen net als de items uit deze mooie voorjaarscollectie. Goed om te weten is dat EDITED een volledig Nederlandse webshop heeft waar de collectie vanaf nu verkrijgbaar is, check dus vooral even EDITED.nl.

De EDITED Natural Collection is verkrijgbaar vanaf 19 maart op EDITED.nl en in EDITED Stores.

One Comment

Leave a Reply