#1. Ruim je kledingkast op.
Het is heerlijk om je kledingkast na een lange winter eens goed voor te bereiden op het voorjaar. Haal je hele kledingkast leeg en deel hem weer opnieuw in, vouw alles netjes op en hang alle eyecatchers op hangers. Maak je kast daarnaast even stofvrij en haal er een fris doekje doorheen, niets zal je een fijner en frisser gevoel geven dan een opgeruimde kledingkast. Tip, leg een heerlijk geurzakje in je kledingkast voor het ultieme voorjaarsgevoel.

#2. Bedenk nieuwe setjes met de items die je al hebt voor komend seizoen.
Nu je alles netjes hebt gemaakt is het tijd om te kijken wat voor leuke setjes je met je eigen kleding kunt samenstellen. Wees creatief en neem hier lekker de tijd voor. Tip, leg op foto’s je bedachte setjes vast, als je dan weer eens niet weet wat je aan moet trekken heb je altijd wat achter de hand.

#3. Maak een lijst van musthaves die je dit seizoen nog wilt aanschaffen.
Omdat je na het opruimen van je kast weer precies weet welke items je hebt kun je een goede inschatting maken welke je items nog wilt aanschaffen. Op deze manier voorkom je dat je miskopen en schaf je alleen die items aan die je écht nodig hebt.

#4. Herstel kleding die daar aan toe is.
Schoenen die een nieuw hakje kunnen gebruiken, dat naadje dat los is van je T-shirt of die knoop die van je jasje mist. Allemaal dingen waar je nooit de tijd voor neemt maar die zonde zijn om niet te repareren. Zo geef je, je bestaande items een nieuw leven en kun je er dit voorjaar weer volop van genieten.

One Comment

Leave a Reply