Tip #1. Reinig je make-up kwasten.
Een beetje extra hygiëne is niet verkeerd ten tijde van de coronacrises. Hoe fris voelt het dan als je make-up kwasten en pencelen weer allemaal gereinigd zijn. Reinigen doe je eenvoudig met een beetje Dreft en lauwwarm water.

Tip #2. Ruim je beauty stash op.
Een heerlijker gevoel dan een opgeruimd huis is er bijna niet, maar hoe vaak neem je nou echt de tijd om je beauty stash uit te pluizen? Precies, niet vaak! Leeg je beautytasjes dus maar snel en gooi weg wat over de datum is of wat je niet meer gebruikt.

Tip #3. Experimenteer eens met een nieuwe beauty routine.
Van het reinigen van je gezicht tot een full glam look, neem eens de tijd om je beauty routines onder de loep te nemen. Waar heeft je huid behoefte aan en welke make-up look staat jou het best.

Tip #4. Organiseer je eigen ‘home spa’.
Nu je noodgedwongen thuis zit heb je eindelijk de tijd om iets meer te relaxen. Het organiseren van een eigen home spa zal je daar zeker bij helpen. Denk aan een luxe bad ritueel of een heerlijk haar- of gezichtsmasker. Niets is te gek!

Leave a Reply